Het garagebedrijf Van Der Stukken werd al in 1926 opgericht door onze grootvader Armand Van Der Stukken. Je begrijpt dat auto's intussen in de bloedlijn zitten en daar zijn we trots op! Destijds werden er 3 merken ingevoerd: Citroën, Ford en Renault. Vanaf 1930 werd echter expliciet voor Renault gekozen.

Van Der Stukken stond toen in voor heel Noord-Limburg. In die tijd waren vooral notarissen, dokters, directeurs, brouwerijen of grote zelfstandigen de klanten van garage Van Der Stukken. Pas na de Tweede Wereldoorlog kwamen daar de particulieren bij. Vanaf 1950 nam Henri Van Der Stukken - Zoon van Armand - de zaak over. Onze garage werd een begrip in Bree en omstreken.

De Jongere generatie - zoon Armand en de dochter Lambertine - stapten vanaf 1980 mee in de zaak om een stabiele groei in te zetten. Een eerste filiaal werd geopend in Maaseik, onder leiding van Lambertine Van Der Stukken en haar echtgenoot Marc Tielens.
 

Vanaf 1994 nam Henri's jongste zoon, Martin Van Der Stukken, in Bree de leiding over. Er werd overwogen een 3de zaak te openen in Noord-Limburg. In 1997 was het dan zover, een derde vestiging werd opgestart in Neerpelt werd de 3de vestiging opgestart.  

Een nieuwe strategische aanpak vanuit hoofdleverancier Renault leidt in 2009 tot een grote verandering. BVBA Van Der Stukken plooit dan terug op de vestigingen Van Der Stukken Bree en Van Der Stukken Maaseik. Elke vestiging wordt afzonderlijk beheerd met eigen mensen en nog altijd met diezelfde passie voor auto's zoals de oprichter in 1926 gestart is. ​

Onze vestiging in Bree wordt verder uitgebaat door Martin Van Der Stukken, kleinzoon van de stichter. De uitbating van de vestiging in Maaseik ligt in handen van familie Tielens - Van Der Stukken, ook zij houden het familiale karakter van onze onderneming in stand.