Garage Van Der Stukken verandert voor u!


Het is je misschien al opgevallen bij het langsrijden van Bruglaan 37 in Bree. Garage Van Der Stukken is aan het veranderen. Een frisse look en een nieuwe website. Maar dat is niet alles. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om u een beter aanbod en kwalitatieve service te kunnen bieden.

Ons aanbod gaat nu over alle wagens van alle merken. En inderdaad wij zoeken naar de beste prijs bij de meest gepaste wagen. Meer weten? Contacteer ons of spring even binnen. (Klik hier maar even voor onze contactdetails!)

1-2-3 AutoService Garage | Een kwaliteitslabel

Wij bieden als 1-2-3 Garagist een GEWAARBORGDE CONSTRUCTEURSGARANTIE!

U bent niet meer gebonden aan uw (merk) concessiehouder voor onderhoud of herstellingen. U bent vrij om bij ons te komen en te genieten van onze service en onze juiste prijzen.

Omdat wij volgens de regels van de kunst werken en met onderdelen van originele kwaliteit blijft uw wagen gewaarborgd door de constructeur.

Contact- en Servicepunt Nissan & Hyundai

Sinds een jaar hebben we ons al bewezen als Nissan bedrijfswagen specialist. Dat heeft ons en onze partner Di Nitto autogroep er toe aangezet om de samenwerking te verbeteren.

Vanaf nu verkopen we ook nieuwe Nissan en Hyundai bedrijfs- en personenwagens.

Nieuwe website met apps

Bij een dienstverlening hoort een goede communicatie. In samenwerking met Ward Schwillens van ecomrocket.com hebben we ons website platform een stevige duw in de goede richting gegeven. Niet alles loopt bij zo'n project van een leien dakje. Maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn.

Het platform nu actief gaan inzetten en blijven gebruiken is de volgende uitdaging. Ook hierbij zal Ward Schwillens met zijn kennis van e-commerce ons bijstaan.

Volg ons op onze Facebookpagina want er komen interessante acties aan! (Binnenkort is het weer autosalon!)

#VanDerStukken #Nissan #123AutoService #autosalon #wwwecomrocketcom #Hyundai

Uitgelichte berichten
Recente berichten